Kebijakan Privasi

KEBIJAKAN PRIVASI

Dianyari pungkasan: Juni, 30,2023

Ingshphe-en.comkita nganggep privasi pengunjung, lan keamanan informasi pribadhi, dadi penting banget.Dokumen Kebijakan Privasi iki nerangake, kanthi rinci, jinis informasi pribadhi sing diklumpukake lan direkam, lan cara nggunakake informasi iki.

FILES LOG

Kaya akeh situs web liyane, shphe-en.com nggunakake file log.File-file kasebut mung mlebu pengunjung menyang situs kasebut - biasane prosedur standar kanggo perusahaan hosting, lan bagean saka analytics layanan hosting.Informasi ing file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal/wektu, referring/exit kaca, lan ing sawetara kasus, jumlah klik.Informasi iki digunakake kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs kasebut, lan ngumpulake informasi demografi.Alamat IP, lan informasi liyane, ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi.

NGlumpukake informasi

INFORMASI APA YANG KITA KUMPULKAN:

Apa kita ngumpulake gumantung umumé ing interaksi sing njupuk Panggonan antarane sampeyan lanSHPHE.sing paling akeh bisa dikategorikake ing ngisor iki:

nggunakake SHPHELayanan kang.Nalika sampeyan nggunakake sembarangSHPHE Layanan, kita nyimpen kabeh konten sing diwenehake, kalebu nanging ora winates kanggo akun sing digawe kanggo anggota tim, file, gambar, informasi proyek, lan informasi liyane sing diwenehake kanggo layanan sing sampeyan gunakake.

Kanggo sembarangSHPHELayanan, kita uga ngumpulake data babagan panggunaan piranti lunak kasebut.Iki bisa uga kalebu, nanging ora diwatesi, jumlah pangguna, aliran, siaran, lsp.

Jinis Informasi Pribadi:

(i) Pangguna: identifikasi, informasi profil media sosial sing kasedhiya kanggo umum, e-mail, informasi IT (alamat IP, data panggunaan, data cookie, data browser);informasi keuangan (rincian kertu kredit, rincian akun, informasi pembayaran).

(ii) Pelanggan: identifikasi lan informasi profil media sosial sing kasedhiya kanggo umum (jeneng, tanggal lair, jender, lokasi geografis), riwayat obrolan, data navigasi (kalebu informasi panggunaan chatbot), data integrasi aplikasi, lan data elektronik liyane sing dikirim, disimpen, dikirim, utawa ditampa dening pangguna pungkasan lan informasi pribadhi liyane, sing ukurane ditemtokake lan dikontrol dening Pelanggan kanthi kawicaksanan tunggal.

Tuku SHPHE langganan situs web.Nalika sampeyan mlebu kanggoSHPHE Langganan situs web, kita ngumpulake informasi kanggo proses pembayaran lan nggawe akun customer.Informasi iki kalebu jeneng, alamat email, alamat fisik, nomer telpon, lan jeneng perusahaan yen ana.We nahan papat digit pungkasan saka kertu kredit kanggo ngidini sampeyan kanggo ngenali kertu digunakake kanggo tuku mangsa.Kita nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo proses transaksi kertu kredit.Pihak katelu iki diatur dening persetujuan dhewe.

Konten sing digawe pangguna.Produk lan layanan kita asring menehi pilihan kanggo menehi saran, kayata saran, pujian utawa masalah sing ditemoni.Kita ngajak sampeyan kanggo menehi saran lan melu komentar ing blog lan kaca komunitas.Yen sampeyan milih ngirim komentar, jeneng pangguna, kutha, lan informasi liyane sing sampeyan pilih bakal katon ing umum.Kita ora tanggung jawab kanggo privasi informasi apa wae sing sampeyan pilih kanggo dikirim menyang situs web kita, kalebu ing blog kita, utawa kanggo akurasi informasi sing ana ing postingan kasebut.Informasi apa wae sing sampeyan ungkapake dadi informasi umum.Kita ora bisa nyegah informasi kasebut digunakake kanthi cara sing bisa nglanggar Kebijakan Privasi, hukum, utawa privasi pribadi sampeyan.

Data sing diklumpukake kanggo lan dening Pangguna kita.Nalika sampeyan nggunakake Layanan, sampeyan bisa ngimpor menyang sistem, informasi pribadhi sing wis diklumpukake saka Pelanggan utawa individu liyane.Kita ora duwe hubungan langsung karo Pelanggan utawa wong liya kajaba sampeyan, lan mulane, sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake yen sampeyan duwe ijin sing cocog kanggo kita ngumpulake lan ngolah informasi babagan individu kasebut.Minangka bagéan saka Layanan kita, kita bisa nggunakake lan nggabungake menyang informasi fitur sing wis diwenehake, kita wis diklumpukake saka sampeyan, utawa kita wis diklumpukake babagan Pelanggan.

Yen sampeyan dadi Pelanggan lan ora pengin dikontak maneh dening salah sawijining pangguna, mangga batal langganan langsung saka bot pangguna kasebut utawa hubungi pangguna langsung kanggo nganyari utawa mbusak data sampeyan.

Informasi diklumpukake kanthi otomatis.Server kita bisa kanthi otomatis ngrekam informasi tartamtu babagan cara sampeyan nggunakake Situs (kita nyebut informasi iki minangka "Data Log"), kalebu Klien lan pengunjung biasa.Data Log bisa uga kalebu informasi kayata alamat Internet Protocol (IP) pangguna, piranti lan jinis browser, sistem operasi, kaca utawa fitur Situs sing ditelusuri pangguna lan wektu sing digunakake ing kaca utawa fitur kasebut, frekuensi sing digunakake. Situs digunakake dening pangguna, istilah telusuran, pranala ing Situs sing diklik utawa digunakake pangguna, lan statistik liyane.Kita nggunakake informasi iki kanggo ngatur Layanan lan kita nganalisa (lan bisa uga melu pihak katelu kanggo nganalisa) informasi iki kanggo nambah lan nambah Layanan kanthi ngembangake fitur lan fungsi lan nyetel kanggo kabutuhan lan preferensi pangguna.

Informasi pribadhi sing sensitif.Tunduk ing paragraf ing ngisor iki, kita njaluk supaya sampeyan ora ngirim utawa mbukak informasi pribadhi sing sensitif marang kita (contone, nomer jaminan sosial, informasi sing ana gandhengane karo asal-usul ras utawa etnis, panemu politik, agama utawa kapercayan liyane, kesehatan, biometrik utawa karakteristik genetis, latar mburi pidana utawa anggota serikat pekerja) ing utawa liwat Layanan utawa liya.

Yen sampeyan ngirim utawa nyritakake informasi pribadhi sing sensitif marang kita (kayata nalika ngirim konten sing digawe pangguna menyang Situs kasebut), sampeyan kudu setuju kanggo ngolah lan nggunakake informasi pribadhi sensitif kasebut miturut Kebijakan Privasi iki.Yen sampeyan ora setuju kanggo proses lan nggunakake informasi pribadhi sensitif kuwi, sampeyan ora kudu nyedhiyani.Sampeyan bisa nggunakake hak pangayoman data kanggo mbantah utawa mbatesi pangolahan informasi pribadhi sensitif iki, utawa mbusak informasi kasebut, kaya sing rinci ing ngisor iki ing judhul "Hak & Pilihan Perlindungan Data Sampeyan."

TUJUAN PENGUMPULAN DATA

Kanggo operasi layanan(i) kanggo operate, njaga, ngatur lan nambah Service;(ii) kanggo ngatur lan komunikasi karo sampeyan babagan akun Layanan, yen sampeyan duwe, kalebu ngirim pengumuman Layanan, kabar teknis, nganyari, tandha keamanan, lan dhukungan lan pesen administratif;(iii) kanggo ngolah pembayaran sing sampeyan tindakake liwat Layanan;(iv) kanggo luwih ngerti kabutuhan lan kapentingan, lan nggawe pribadi pengalaman karo Layanan;(v) o ngirim informasi babagan produk liwat email (vi) kanggo nanggapi panjalukan, pitakonan lan umpan balik sing gegandhengan karo Layanan.

Kanggo komunikasi karo sampeyan.Yen sampeyan njaluk informasi saka kita, ndhaptar Layanan, utawa melu survey, promosi, utawa acara, kita bisa ngirim sampeyanSHPHE-komunikasi marketing sing gegandhengan yen diidinake dening hukum nanging bakal nyedhiyani sampeyan karo kemampuan kanggo milih-metu.

Kanggo tundhuk karo hukum.Kita nggunakake informasi pribadhi amarga kita pracaya perlu utawa cocok kanggo tundhuk karo hukum sing ditrapake, panjalukan sing sah, lan proses legal, kayata kanggo nanggepi sepina utawa panjalukan saka panguwasa pamaréntah.

Kanthi idin Panjenengan.Kita bisa nggunakake utawa nuduhake informasi pribadhi kanthi idin sampeyan, kayata nalika sampeyan ngidini supaya ngirim testimoni utawa endorsemen ing Situs kita, sampeyan menehi pitunjuk kanggo njupuk tindakan khusus babagan informasi pribadhi utawa sampeyan milih menyang pihak katelu komunikasi marketing.

Kanggo nggawe data anonim kanggo analytics.Kita bisa nggawe data anonim saka informasi pribadhi lan individu liyane sing informasi pribadhi kita kumpulake.Kita nggawe informasi pribadhi dadi data anonim kanthi ora kalebu informasi sing ndadekake data kasebut bisa dingerteni kanggo sampeyan lan nggunakake data anonim kasebut kanggo tujuan bisnis sing sah.

Kanggo kepatuhan, pencegahan penipuan, lan safety.Kita nggunakake informasi pribadhi minangka kita pracaya perlu utawa cocok kanggo (a) ngleksanakake syarat lan kahanan sing ngatur Layanan;(b) nglindhungi hak, privasi, keamanan utawa properti, lan/utawa sampeyan utawa wong liya;lan (c) nglindhungi, nyelidiki lan nyegah saka kegiatan fraudulent, mbebayani, ora sah, ora etis utawa ilegal.

Kanggo nyedhiyakake, ndhukung, lan nambah Layanan sing ditawakake.Iki kalebu panggunaan data sing diwenehake Anggota supaya Anggota bisa nggunakake Layanan kanggo komunikasi karo Pelanggan.Iki uga kalebu, contone, nglumpukake informasi saka panggunaan Layanan utawa ngunjungi situs web kita lan nuduhake informasi iki karo pihak katelu kanggo nambah Layanan kita.Iki bisa uga kalebu nuduhake informasi utawa informasi sing sampeyan nyedhiyakake babagan Pelanggan karo pihak katelu kanggo nyedhiyakake lan ndhukung Layanan utawa nggawe fitur tartamtu saka Layanan kasedhiya kanggo sampeyan.Nalika kita kudu nuduhake Informasi Pribadi karo pihak katelu, kita njupuk langkah-langkah kanggo nglindhungi informasi sampeyan kanthi mbutuhake pihak katelu kasebut mlebu kontrak karo kita sing mbutuhake dheweke nggunakake informasi pribadhi sing ditransfer menyang dheweke kanthi cara sing cocog karo Kebijakan Privasi iki.

CARA WEGIH INFORMASI PRIBADI

Kita ora nuduhake utawa ngedol informasi pribadhi sing diwenehake karo organisasi liyane tanpa idin saka sampeyan, kajaba sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki.Kita mbukak informasi pribadhi menyang pihak katelu ing kahanan ing ngisor iki:

Panyedhiya Layanan.Kita bisa uga makaryakke perusahaan lan individu pihak katelu kanggo ngatur lan nyedhiyakake Layanan kanggo pihak kita (kayata pamroses pembayaran tagihan lan kertu kredit, dhukungan pelanggan, hosting, pangiriman email, lan layanan manajemen database).Pihak katelu iki diijini nggunakake informasi pribadhi mung kanggo nindakake tugas kasebut kanthi cara sing konsisten karo Kebijakan Privasi iki lan diwajibake ora mbukak utawa nggunakake kanggo tujuan liyane.Penasehat Profesional.Kita bisa uga mbukak informasi pribadhi menyang penasehat profesional, kayata pengacara, bankir, auditor, lan asuransi, yen perlu sajrone layanan profesional sing diwenehake marang kita.Transfer Bisnis.Nalika ngembangake bisnis, kita bisa adol utawa tuku bisnis utawa aset.Yen ana adol perusahaan, penggabungan, reorganisasi, pembubaran, utawa acara sing padha, informasi pribadhi bisa dadi bagian saka aset sing ditransfer.Sampeyan ngakoni lan setuju yen penerus utawa acquirer sakaSHPHE(utawa asete) bakal terus nduweni hak kanggo nggunakake informasi pribadhi lan informasi liyane miturut syarat-syarat Kebijakan Privasi iki.Salajengipun, SHPHE uga bisa mbukak informasi pribadhi sing dikumpulake kanggo njlèntrèhaké Layanan kita marang calon sing ndarbeni utawa mitra bisnis.

Kepatuhan karo Hukum lan Penegakan Hukum;Proteksi lan Safety.SHPHEbisa mbukak informasi babagan sampeyan menyang pejabat pemerintah utawa penegak hukum utawa pihak swasta kaya sing diwajibake dening hukum, lan mbukak lan nggunakake informasi kaya sing kita yakin perlu utawa cocok kanggo (a) tundhuk karo hukum sing ditrapake lan panjaluk sing sah lan proses hukum, kayata kanggo nanggapi. kanggo subpoenas utawa panjalukan saka panguwasa pamaréntah;(b) ngetrapake syarat lan kahanan sing ngatur Layanan;(d) nglindhungi hak, privasi, keamanan utawa properti, lan/utawa sampeyan utawa wong liya;lan (e) nglindhungi, nyelidiki lan nyegah kegiatan fraudulent, mbebayani, ora sah, ora etis utawa ilegal.

HAK & PILIHAN PROTEKSI DATA Panjenengan

Sampeyan duwe hak ing ngisor iki:

· Yen sampeyan penginaksesinformasi pribadhi singSHPHEnglumpukake, sampeyan bisa nindakake sawayah-wayah kanthi ngubungi kita nggunakake rincian kontak sing kasedhiya ing judhul "Carane Hubungi Kita" ing ngisor iki.

· Pemegang akun SHPHE bisamriksa, nganyari, mbenerake, utawa mbusakinformasi pribadhi ing profil registrasi kanthi mlebu menyang akun.SHPHEsing duwe akun uga bisa ngubungi kita kanggo ngrampungake sing kasebut ing ndhuwur utawa yen sampeyan duwe panjaluk utawa pitakon tambahan.

· Yen sampeyan manggon ing Wilayah Ekonomi Eropa ("EEA"), sampeyan bisaobyek kanggo Processingsaka informasi pribadhi, takon kitamatesi pangolahansaka informasi pribadhi, utawanjaluk portabilitassaka informasi pribadhi ing ngendi iku bisa teknis.Maneh, sampeyan bisa nggunakake hak kasebut kanthi ngubungi kita nggunakake rincian kontak ing ngisor iki.

· Kajaba iku, yen sampeyan warga EEA, yen kita wis ngumpulake lan ngolah informasi pribadhi kanthi idin sampeyan, mula sampeyan bisambatalake persetujuan sampeyanKapan wae.Mbatalake idin sampeyan ora bakal mengaruhi keabsahan proses apa wae sing ditindakake sadurunge sampeyan mundur, lan uga ora bakal mengaruhi pangolahan informasi pribadhi sing ditindakake kanthi gumantung ing latar pangolahan sing sah kajaba idin.

· Sampeyan duwe hak kanggosambat menyang panguwasa pangayoman datababagan koleksi lan panggunaan informasi pribadhi sampeyan.Rincian kontak kanggo panguwasa perlindungan data ing EEA, Swiss, lan negara non-Eropa tartamtu (kalebu AS lan Kanada) kasedhiyakene.) Kita nanggapi kabeh panjalukan sing ditampa saka individu sing pengin ngleksanani hak pangayoman data miturut hukum pangayoman data sing ditrapake.

Akses menyang Data sing Dikontrol dening Klien kita.SPHHE ora duwe hubungan langsung karo individu sing informasi pribadhi ana ing Kolom Pangguna Kustom sing diproses dening Layanan kita.Individu sing nggoleki akses, utawa sing ngupaya mbenerake, mbenake, utawa mbusak informasi pribadhi sing diwenehake dening pangguna kita kudu langsung njaluk panjaluk kasebut menyang Pemilik Bot.

RETENSI INFORMASI

Kita bakal nahan informasi pribadhi sing diproses atas jenenge Pangguna sajrone dibutuhake kanggo nyedhiyakake Layanan utawa kanggo wektu sing ora ditemtokake kanggo netepi kewajiban hukum, ngrampungake perselisihan, nyegah penyalahgunaan, lan ngetrapake perjanjian kita.Yen dibutuhake dening hukum, kita bakal mbusak informasi pribadhi kanthi mbusak saka database kita.

PINRANDATA

Informasi pribadhi sampeyan bisa disimpen lan diproses ing negara endi wae sing duwe fasilitas utawa ing ngendi kita melu panyedhiya layanan.Kanthi nrima syarat-syarat Kebijakan Privasi iki, sampeyan ngakoni, setuju lan idin kanggo (1) transfer menyang lan ngolah informasi pribadhi ing server sing ana ing njaba negara sampeyan manggon lan (2) koleksi lan panggunaan informasi pribadhi minangka diterangake ing kene lan sesuai karo undang-undang perlindungan data ing Amerika Serikat, sing bisa uga beda lan bisa uga kurang protèktif tinimbang sing ana ing negara sampeyan.Yen sampeyan warga EEA utawa Swiss, elinga yen kita nggunakake klausa kontrak standar sing disetujoni dening Komisi Eropa kanggo nransfer informasi pribadhi saka EEA utawa Swiss menyang Amerika Serikat lan negara liyane.

COOKIES lan WEB BEACON

shphe-en.com lan mitra kita bisa nggunakake macem-macem teknologi kanggo ngumpulake lan nyimpen informasi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita, lan iki bisa uga kalebu nggunakake cookie lan teknologi nelusuri padha ing situs web kita, kayata piksel lan web beacons, kanggo nganalisa tren, ngatur situs web, nglacak obahe pangguna ing situs web, ngladeni iklan sing ditargetake, lan ngumpulake informasi demografi babagan basis pangguna kita sacara sakabehe.Pangguna bisa ngontrol panggunaan cookie ing tingkat browser individu.

INFORMASI ANAK

Kita pracaya iku penting kanggo nyedhiyani pangayoman tambahan kanggo anak online.Kita ngajak wong tuwa lan wali supaya nglampahi wektu online karo anak-anake kanggo mirsani, melu, lan/utawa ngawasi lan nuntun aktivitas online.SHPHE ora dimaksudake kanggo digunakake dening sapa wae ing umur 16 taun, uga ora SHPHE kanthi sengaja ngumpulake utawa njaluk informasi pribadhi saka sapa wae ing umur 16. Yen sampeyan ana ing sangisore 16, sampeyan ora bisa nyoba ndhaptar layanan kasebut utawa ngirim informasi babagan sampeyan, kalebu jeneng, alamat, nomer telpon, utawa alamat email. .Yen kita ngonfirmasi yen kita wis ngumpulake informasi pribadhi saka wong sing umure kurang saka 16 taun tanpa verifikasi idin wong tuwa, kita bakal mbusak informasi kasebut kanthi cepet.Yen sampeyan wong tuwa utawa wali sing sah saka bocah sing umure kurang saka 16 taun lan percaya yen sampeyan duwe informasi saka utawa babagan bocah kasebut, hubungi kita.

KEAMANAN

Kabar Pelanggaran Keamanan

Yen pelanggaran keamanan nyebabake gangguan sing ora sah menyang sistem kita sing mengaruhi sampeyan utawa Pelanggan sampeyan, banjurSHPHE bakal ngabari sampeyan sanalika bisa lan mengko laporan tumindak sing ditindakake kanggo nanggepi.

Nglindhungi Informasi Sampeyan

Kita njupuk langkah-langkah sing cukup lan cocok kanggo nglindhungi Informasi Pribadi saka mundhut, nyalahi panggunaan lan akses sing ora sah, pambocoran, owah-owahan, lan karusakan, kanthi njupuk risiko sing ana ing pangolahan lan sifat Informasi Pribadi.

Vendor pangolahan kertu kredit kita nggunakake langkah-langkah keamanan kanggo nglindhungi informasi sampeyan sajrone transaksi lan sawise rampung.Yen sampeyan duwe pitakon babagan keamanan Informasi Pribadi, sampeyan bisa hubungi kita liwat email ingzhanglimei@shphe.comkanthi baris subyek "pitakonan babagan kabijakan privasi".

SYARAT lan KETENTUAN panggunaan

Panganggo sakaSHPHEProduk lan layanan kudu tundhuk karo aturan sing ana ing syarat lan kahanan layanan sing kasedhiya ing situs web kitaKatentuan Pangginaan supados langkung

KEBIJAKAN PRIVASI ONLINE MUNG

Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo aktivitas online kita lan bener kanggo pengunjung situs web [a] lan babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake ing kana.Kebijakan Privasi iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki

IZIN

Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan kanthi iki setuju karo Kebijakan Privasi lan setuju karo syarate.

DASAR HUKUM kanggo ngolah INFORMASI PRIBADI (MUNG KUNJU / PELANGGAN EEA)

Yen sampeyan pangguna sing ana ing EEA, basis hukum kita kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi sing diterangake ing ndhuwur bakal gumantung marang informasi pribadhi lan konteks khusus sing diklumpukake.Biasane kita bakal ngumpulake informasi pribadhi saka sampeyan mung ing ngendi kita duwe idin kanggo nglakoni, ing ngendi kita butuh informasi pribadhi kanggo nindakake kontrak karo sampeyan, utawa ing ngendi proses kasebut ana ing kepentingan bisnis sing sah.Ing sawetara kasus, kita uga duwe kewajiban hukum kanggo ngumpulake informasi pribadhi saka sampeyan.

Yen kita njaluk sampeyan menehi informasi pribadhi kanggo tundhuk karo syarat legal utawa mlebu kontrak karo sampeyan, kita bakal njlentrehake iki ing wektu sing cocog lan menehi saran manawa panyedhiya informasi pribadhi sampeyan wajib utawa ora (uga saka akibat sing bisa ditindakake yen sampeyan ora menehi informasi pribadhi).Kajaba iku, yen kita ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi gumantung ing kapentingan bisnis sah kita, kita bakal nerangake kanggo sampeyan ing wektu sing cocog apa kapentingan bisnis sah iku.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan basis hukum sing diklumpukake lan nggunakake informasi pribadhi, hubungi kita nggunakake rincian kontak sing kasedhiya ing judhul "Cara Hubungi Kita" ing ngisor iki.

Owah-owahan menyang kabijakan privasi kita

Owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki bakal ditindakake nalika dibutuhake kanggo nanggepi owah-owahan hukum, teknis, utawa bisnis.Nalika nganyari Kebijakan Privasi, kita bakal njupuk langkah sing cocog kanggo menehi informasi marang sampeyan, konsisten karo pentinge owah-owahan sing ditindakake.Kita bakal entuk idin kanggo owah-owahan ing Kebijakan Privasi materi yen lan ing ngendi iki dibutuhake dening hukum pangayoman data sing ditrapake.

Sampeyan bisa ndeleng kapan Kebijakan Privasi iki pungkasan dianyari kanthi mriksa tanggal "Terakhir Dianyari" sing ditampilake ing sisih ndhuwur Kebijakan Privasi iki.Kabijakan Privasi anyar bakal ditrapake kanggo kabeh pangguna situs web saiki lan kepungkur lan bakal ngganti kabar sadurunge sing ora konsisten karo.

CARA KONTAK US

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon babagan kabijakan privasi, hubungi kita kanthi email ingzhanglimei@shphe.comkanthi baris subyek "pitakonan babagan kabijakan privasi".