BABAGAN AWAKE DHEWE

PAMBUKA

Shanghai Heat Transfer Equipment Co., Ltd. (SHPHE singkatan) khusus ing desain, manufaktur, instalasi lan layanan penukar panas piring.SPHHE nduweni sistem jaminan kualitas lengkap saka desain, manufaktur, inspeksi lan pangiriman.Iki disertifikasi karo ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 lan duwe sertifikat ASME U.

  • -
    Didegaké ing 2005
  • -㎡+
    Luwih saka 20000 ㎡ area pabrik
  • -+
    Luwih saka 16 produk
  • -+
    Diekspor menyang luwih saka 20 negara

produk

PAWARTA

  • Pancegahan kanggo Reresik Plate Heat Exchanger

    Njaga penukar panas piring iku kritis, kanthi reresik minangka tugas penting kanggo njamin efisiensi operasional lan kinerja sing tetep.Coba pancegahan penting iki sajrone proses reresik: 1. Safety First: Patuhi kabeh protokol safety, kalebu ...

  • 3 Poin kanggo Milih Plate Heat Exchangers

    Apa sampeyan rumangsa kepunjulen karo macem-macem pilihan nalika milih penukar panas piring?Ayo perusahaan kita nuntun sampeyan babagan faktor penting sing kudu ditimbang kanggo pilihan sing tepat.1. Milih Model lan Spesifik ...