BABAGAN AWAKE DHEWE

PURWAKA

Shanghai Nylon Equipment Co., Ltd. (SHPHE ing short) punika joint venture Sino-Jerman, dumunung ing Shanghai, China, specialized ing desain, Manufaktur, instalasi lan layanan saka exchanger piring panas. SHPHE wis sistem jaminan kualitas lengkap saka desain, Manufaktur, pengawasan lan layang. Punika certified karo ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 lan ditahan ASME U Certificate.

  • -
    Founded in 2005
  • -㎡ +
    Luwih saka 20000 ㎡ area pabrik
  • -+
    Luwih saka 16 produk
  • -+
    Diekspor kanggo luwih saka 20 negara

produk

NEWS

  • SHPHE melu 37th ICSOBA

    37th Conference lan Exhibition ICSOBA 2019 dianakaké sak 16 ~ 20 September 2019 ing Krasnoyarsk, Russia. Atusan delegasi ing industri saka luwih saka rong puluh negara njupuk bagéyan ing acara lan sambungan sing pengalaman lan wawasane sing gegayutan mangsa saka aluminium wiwitan lan downstre ...

  • Manajemen saka BASF dibukak SHPHE

    Senior Manager QA / QC, Welding Engineering Manager lan Teknik Senior Engineer saka BASF (Jerman) dibukak SHPHE ing Nov., 2017. Sajrone siji audit dina, padha digawe pengawasan rinci bab proses Manufaktur, kontrol proses lan dokumen, etc .. Klien wis kesengsem dening kemampuan produksi lan ...