warta parusahaan

  • Produk SHPHE nyumbang kana Olimpiade Usum tiis Beijing

    Produk SHPHE nyumbang kana Olimpiade Usum tiis Beijing

    The day of Beijing Winter Olympics is getting close! Feiyang, which is a torch in Winter Olympics and Paralympics, not only have a very dynamic andenergetic appearance, but also its shell contains black technology. That’s why Feiya...
    Maca deui
  • SHPHE nampi order ulang ti nasabah di Australia

    SHPHE nampi order ulang ti nasabah di Australia

    Anyar-anyar ieu, SHPHE nampi pesenan ulangan ti nasabah di Australia, Anu mangrupikeun urutan kadua pikeun nasabah mesen Lebar celah dilas exchanger panas pelat ti perusahaan urang taun-taun ayeuna. Salila ngajalankeun paréntah mimiti dina satengah mimiti taun, perusahaan ngadirikeun komu anu saé ...
    Maca deui
  • Stasion Exchanger Panas lulus panarimaan akhir

    Stasion Exchanger Panas lulus panarimaan akhir

    On May 21, 2021, Our heat exchanger stations supplied to Yanming community project in Zhengdong New Area successfully passed the final acceptance, Ensures the heating of nearly one million square meters of Yanming community resettlement house this year. A total of seven ...
    Maca deui
  • Wawakil ti Rio Tinto ngadatangan pabrik kami

    Wawakil ti Rio Tinto ngadatangan pabrik kami

    Recently representatives from Rio Tinto and BV visited our factory for the inspection of welded plate heat exchangers. Rio Tinto is one of the world’s leading suppliers of resources exploitation and mineral products. We are in process of manufacturing products for Rio Tinto, Accompanied b...
    Maca deui
  • SHPHE ngahadiran ICSOBA ka-38

    SHPHE ngahadiran ICSOBA ka-38

    Salami 16 dugi 18 Nopémber 2020, Konperénsi sareng Paméran Internasional Komite Internasional ka-38 pikeun Studi Bauxite, Alumina & Aluminium (ICSOBA) diayakeun online. Ratusan wawakil industri aluminium ti langkung ti 20 nagara sareng daérah di dunya, sapertos ...
    Maca deui
  • Alat Panas Transfer Shanghai Co., Ltd.  ngahadiran Forum Pembangunan Ranté Industri propiléna ka-2 Cina

    Alat Panas Transfer Shanghai Co., Ltd. ngahadiran Forum Pembangunan Ranté Industri propiléna ka-2 Cina

    "Forum pangembangan industri propiléna ka-2 Cina forum pangwangunan kualitas luhur" anu disponsoran ku Komite Koordinasi Perdagangan Internasional Tiongkok Perminyakan sareng Féderasi Industri Kimia hasil diayakeun di Jinan, Propinsi Shandong dina Oktober.22-23. SHPHE ilubiung dina rapat salaku p ...
    Maca deui
  • Pelat Panukar Panas sareng tandana CE hasil dikirimkeun

    Pelat Panukar Panas sareng tandana CE hasil dikirimkeun

    12 sét Pelat Panas Tukang Tanda kalayan tanda CE suksés nampi panarimaan pangguna sareng dikirim dina Séptémber 21. Salaku salah sahiji produk utami Shanghai Heat Transfer Equipment Co., Ltd, (SHPHE) Plat Heat Exchanger ngagaduhan ciri épisiénsi bursa panas tinggi, tapak alit, tapak ...
    Maca deui
  • SHPHE dua TP exchanger suksés dikirimkeun

    SHPHE dua TP exchanger suksés dikirimkeun

    SHPHE nungkulan kasusah nalika epidemi, Rupa-rupa tindakan tungtungna mastikeun yén dua TP tukang las tukang las dilas diékspor ka Amérika Serikat hasil lulus panarimaan pihak katilu sareng dikirim dina 15 Méi. Exchanger panas dilas ku wel otomatis anu maju ...
    Maca deui
  • Ngalawan épidemik, dua preheater hawa piring berhasil dikirimkeun

    Ngalawan épidemik, dua preheater hawa piring berhasil dikirimkeun

    Produk ékspor ti dua preheater hawa pelat kami hasil ngalirkeun panarimaan pangguna sareng dikirimkeun dina April 26. Proyék ieu mangrupikeun proyék ékspor penting luar negeri penting perusahaan urang taun ayeuna. Dua produk mangrupikeun bahan konci anu diperyogikeun pisan ku proyék pangguna. Anu ...
    Maca deui
  • SHPHE milu 37th ICSOBA

    SHPHE milu 37th ICSOBA

    The 37th Konférénsi jeung Pameran ICSOBA 2019 ieu dilaksanakeun salila 16 ~ 20 Sept. 2019 di Krasnoyarsk, Rusia. Ratusan delegasi di industri ti leuwih ti dua puluh nagara nyandak bagian dina acara tur dibagikeun pangalaman sarta wawasan maranéhanana ngeunaan masa depan aluminium hulu na downstre ...
    Maca deui
  • Manajemén ti BASF dilongok SHPHE

    Manajemén ti BASF dilongok SHPHE

    Senior Manajer QA / QC, las Téknik Manajer sarta Téknik senior Insinyur ti BASF (Jerman) dilongok SHPHE di Oct., 2017. Salila hiji Inok poé, maranéhna dijieun inspeksi jéntré ngeunaan prosés manufaktur, kontrol prosés sarta dokumén, jsb .. klien ieu impressed ku kamampuhan produksi jeung ...
    Maca deui