TENTANG KAMI

BUBUKA

Shanghai Panas Transfer Equipment Co., Ltd. (SHPHE di pondok) nyaeta hiji joint venture Sino-Jerman, ayana di Shanghai, Cina, husus dina rarancang, manufaktur, instalasi tur jasa tina exchanger plat panas. SHPHE boga sistem jaminan kualitas lengkep ti desain, manufaktur, pamariksaan jeung pangiriman. Hal ieu Certified kalawan ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 sarta ditahan ASME U bijil.

  • -
    Diadegkeun dina 2005
  • -㎡ +
    Leuwih ti 20000 ㎡ aréa pabrik
  • -+
    Leuwih ti 16 produk
  • -+
    Diékspor ka leuwih ti 20 nagara

produk

wartos

  • SHPHE milu 37th ICSOBA

    The 37th Konférénsi jeung Pameran ICSOBA 2019 ieu dilaksanakeun salila 16 ~ 20 Sept. 2019 di Krasnoyarsk, Rusia. Ratusan delegasi di industri ti leuwih ti dua puluh nagara nyandak bagian dina acara tur dibagikeun pangalaman sarta wawasan maranéhanana ngeunaan masa depan aluminium hulu na downstre ...

  • Manajemén ti BASF dilongok SHPHE

    Senior Manajer QA / QC, las Téknik Manajer sarta Téknik senior Insinyur ti BASF (Jerman) dilongok SHPHE di Oct., 2017. Salila hiji Inok poé, maranéhna dijieun inspeksi jéntré ngeunaan prosés manufaktur, kontrol prosés sarta dokumén, jsb .. klien ieu impressed ku kamampuhan produksi jeung ...