TENTANG KAMI

BUBUKA

Shanghai Heat Transfer Equipment Co., Ltd. (SHPHE in short) is specialized in design, manufacturing, installation and service of plate heat exchanger. SHPHE has complete quality assurance system from design, manufacturing, inspection and delivery. It is certified with ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 and hold ASME U Certificate.

  • -
    Diadegkeun dina 2005
  • -㎡ +
    Leuwih ti 20000 ㎡ aréa pabrik
  • -+
    Leuwih ti 16 produk
  • -+
    Diékspor ka leuwih ti 20 nagara

produk

wartos

  • How to choose plate and gasket of plate heat exchanger

    In addition to water, Most of the media used in plate heat exchanger are lean solution, rich solution, sodium hydroxide, sulfuric acid and other chemical media, which is easy to cause corrosion of plate and swelling and aging of gasket.  Plate and gasket are the core elements of plate heat excha...

  • Sapuluh tip pikeun ngagunakeun Penukar panas Lempeng

    (1). Penukar panas piring henteu tiasa dioperasikeun dina kaayaan anu ngaleuwihan wates desainna, sareng henteu nerapkeun tekanan kejutan kana alat-alatna. (2). Operator kedah nganggo sarung tangan kaamanan, kacamata kaamanan sareng alat panyalindungan sanés nalika ngajaga sareng mersihkeun penukar panas piring. (3). Naha n ...