PËR NE

PREZANTIMI

Shanghai Heat Transfer Equipment Co., Ltd (shkurt SHPHE) është e specializuar në projektimin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin e shkëmbyesit të nxehtësisë me pllaka.SHPHE ka një sistem të plotë të sigurimit të cilësisë nga projektimi, prodhimi, inspektimi dhe shpërndarja.Është i çertifikuar me ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 dhe mban Certifikatën ASME U.

 • -
  E themeluar në vitin 2005
 • -㎡+
  Më shumë se 20000 ㎡ zona e fabrikës
 • -+
  Më shumë se 16 produkte
 • -+
  Eksportohet në më shumë se 20 vende

produkteve

LAJME

 • Masat paraprake për pastrimin e shkëmbyesit të nxehtësisë së pllakave

  Mirëmbajtja e shkëmbyesve të nxehtësisë me pllaka është kritike, me pastrimin që është një detyrë jetike për të siguruar efikasitet operacional dhe performancë të qëndrueshme.Merrni parasysh këto masa paraprake thelbësore gjatë procesit të pastrimit: 1. Siguria së pari: Pajtohuni me të gjitha protokollet e sigurisë, duke përfshirë ...

 • 3 pika për zgjedhjen e shkëmbyesve të nxehtësisë së pllakave

  A ndiheni të mbingarkuar nga opsionet e ndryshme kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një shkëmbyesi nxehtësie me pllaka?Lëreni kompaninë tonë t'ju udhëheqë përmes faktorëve vendimtarë që duhet të keni parasysh për zgjedhjen e duhur.1, Zgjedhja e modelit të duhur dhe specifikimi...