2019 siste designrammevarmeveksler - Platevarmeveksler med piggdyse – Shphe

Kort beskrivelse:


Produkt detalj

Produktetiketter

Relatert video

Tilbakemelding (2)

Vi holder oss med selskapets ånd av "Kvalitet, ytelse, innovasjon og integritet".Vi har som mål å skape mer verdi for våre kunder med våre rike ressurser, avanserte maskiner, erfarne arbeidere og suverene løsninger forRadiator varmeveksler , Platevarmeveksler i rustfritt stål , Luft til væske varmeveksler, Vi ønsker kunder over hele verden velkommen til å besøke fabrikken vår og ha et vinn-vinn samarbeid med oss!
2019 siste designrammevarmeveksler - Platevarmeveksler med piggdyse – Shphe Detail:

Hvordan fungerer platevarmeveksleren?

Platetype luftforvarmer

Platevarmeveksler er sammensatt av mange varmevekslerplater som er forseglet med pakninger og strammet sammen med strekkstag med låsemuttere mellom rammeplaten.Mediet renner inn i banen fra innløpet og fordeles i strømningskanaler mellom varmevekslerplater.De to væskene strømmer i motstrøm i kanalen, den varme væsken overfører varme til platen, og platen overfører varme til den kalde væsken på den andre siden.Derfor kjøles den varme væsken ned og den kalde væsken varmes opp.

Hvorfor platevarmeveksler?

☆ Høy varmeoverføringskoeffisient

☆ Kompakt struktur mindre fotavtrykk

☆ Praktisk for vedlikehold og rengjøring

☆ Lav begroingsfaktor

☆ Liten endetilnærmingstemperatur

☆ Lett vekt

☆ Lite fotavtrykk

☆ Enkelt å endre overflateareal

Parametere

Platetykkelse 0,4~1,0 mm
Maks.designtrykk 3,6 MPa
Maks.design temp. 210ºC

Produktdetaljer bilder:

2019 siste designramme varmeveksler - Platevarmeveksler med piggdyse - Shphe detaljbilder

2019 siste designramme varmeveksler - Platevarmeveksler med piggdyse - Shphe detaljbilder


Relatert produktveiledning:
Samarbeid
Platevarmeveksler laget med DUPLATE™ plate

Vi tilbyr fantastisk energi innen høy kvalitet og forbedring, merchandising, produktsalg og markedsføring og reklame og prosedyre for 2019 Latest Design Frame Heat Exchanger - Plate Heat Exchanger med piggdyse – Shphe , Produktet vil levere til hele verden, som f.eks. : Victoria , Czech , Sheffield , Vårt lager har en verdi på 8 millioner dollar , du kan finne de konkurrerende delene innen kort leveringstid.Vårt firma er ikke bare din forretningspartner, men også vårt firma er din assistent i det kommende selskapet.

Salgssjef er veldig entusiastisk og profesjonell, ga oss store innrømmelser og produktkvaliteten er veldig bra, tusen takk! 5 stjerner Av Lorraine fra Madras - 2017.09.26 12:12
Varene vi mottok og prøvesalgspersonalet viser til oss har samme kvalitet, det er virkelig en anerkjent produsent. 5 stjerner Av Hazel fra Jordan - 2018.05.13 17:00
Skriv din melding her og send den til oss