Најчесто поставувани прашања

1. Дали сте фабрика или трговско друштво?

О: Ние сме фабрички производствен разменувач на топлина во Шангај, Кина.

2. Дали би можеле да ја посетиме вашата фабрика пред да направиме нарачки?

О: Секако, добредојдовте да ја посетите нашата фабрика!
Се наоѓаме во бр.99 Шанинг патот, Џиншан, Шангај, 201508 година, Кина.

3. Какви сертификати поседува вашата компанија?

О: Нашата фабрика е сертифицирана со ISO9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ASME U печат, CE ознака, BV итн.

4. Колку е времето за испорака по замена на нарачката?

О: Зависи од тоа кој производ сте го купиле, обемот на работа во фабриката, периодот на аутсорсинг на специјален материјал итн., Нашето најбрзо време на испорака за разменувач на топлина со заптивка плоча е екс-работа 2~3 недели по замената на нарачката.

5. Како вашата фабрика врши контрола на квалитетот?

О: Ние гарантираме квалитет на нашиот производ во процесот на производство, како што се:
--Проверка на суровина, на пр. PMI, следливост
--Инспекција на процесот на производство
- Инспекција на притискање на плочата, на пр.PT, RT
- Инспекција на заварување, на пр.WPS, PQR, NDE, димензија.
--Инспекција на собранието
- Димензионална инспекција на конечниот состав,
- Завршен хидрауличен тест.

6. Кои се информациите потребни ако сакам да испратам барање?

О: Ве молиме советувајте ги информациите подолу:

    Процес на податоци Студената страна Жешка страна
Име на течност    
Стапка на проток, kg/h    
Влезна температура, ℃    
Температура на излезот., ℃    

 

7. Сè уште имате прашања?

A: You may reach us at zhanglimei@shphe.com, 0086 13671925024.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?