ЗА НАС

ВОВЕД

Shanghai Heat Transfer Equipment Co., Ltd. (SHPHE накратко) е специјализирана за дизајн, производство, инсталација и сервис на плочест разменувач на топлина.SHPHE има комплетен систем за гаранција за квалитет од дизајн, производство, инспекција и испорака.Сертифициран е со ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 и поседува ASME U сертификат.

 • -
  Основана во 2005 година
 • -㎡+
  Повеќе од 20000 ㎡ фабрика област
 • -+
  Повеќе од 16 производи
 • -+
  Се извезува во повеќе од 20 земји

производи

ВЕСТИ

 • Контрола на квалитетот на производството на разменувач на топлина

  Контролата на квалитетот на плочата разменувач на топлина за време на производството е од клучно значење бидејќи директно влијае на неговиот век на траење и на работната ефикасност.Процесот на производство на плочест разменувач на топлина вклучува набавка на суровини, преработка, монтажа, тестирање и квалитетна кон...

 • Како да дизајнирате плочест разменувач на топлина?

  Плочаниот разменувач на топлина е ефикасен и сигурен разменувач на топлина, широко користен во хемиската, нафтата, греењето и другите индустрии.Но, како да се дизајнира плочест разменувач на топлина?Дизајнирањето на плочест разменувач на топлина вклучува неколку клучни чекори, вклучувајќи го и изборот на соодветната ...