SHPHE deltok på 38. ICSOBA

I løpet av 16. til 18. november 2020 ble den 38. internasjonale konferansen og utstillingen til International Committee for Study of Bauxite, Alumina & Aluminum (ICSOBA) holdt online.Hundrevis av representanter for aluminiumsindustrien fra mer enn 20 land og regioner i verden, som USA, Russland, Brasil, De forente arabiske emirater og Kina, deltok på konferansen.

SHPHE er den eneste deltakende leverandøren av varmevekslingsutstyr i Kina, og representerer det høyeste forsknings- og utviklingsnivået for varmevekslingsutstyr i aluminaindustrien.ICSOBAs tekniske komité bekreftet fullt ut og berømmet den aktive letingen og dybdeforskningen av SHPHE i aluminaindustrien, og anbefalte Dr. Ren Libo fra SHPHE å lage tittelen "ytelse av bredkanalplatevarmeveksler for Bayer-nedbør" på møtet den 17. november. Denne rapporten presenterer kreativt hydrodynamikk- og termodynamikkteorien om varmevekslerveggkrystallisering, introduserer i detalj den rike praktiske erfaringen med bredkanalsplatevarmeveksler for flytende-fast tofasestrøm i agglomerasjonskjølingsdekomponeringssekvensen til SHPHE, og oppsummerer den industrielle internett intelligente tjenesteplattformen til SHPHE.

1

For den brede kanalplatevarmeveksleren for væske-fast tofasestrøm, kan den industrielle internett-intelligente tjenesteplattformen til SHPHE gi kvantitativ operasjonsalgoritme i sanntid og ekspertråd om drift og vedlikehold av varmeveksleren.En av kjernealgoritmene er teorien om tett partikkel flytende-fast flerfasestrøm i smal kanal.I de siste årene har SHPHE studert væske-fast to-fase strømningsegenskaper og slitasjeegenskaper i detalj, forbedret teorien om tett partikkel væske-fast tofase strømning i kanalen til bredkanal varmeveksler, og brøt gjennom den nøyaktige designen metode for storskala sveiset platevarmeveksler for tett partikkel væske-fast tofasestrøm.Noen forskningsresultater er publisert i SCI / EI-tidsskrifter fra toppnæringer i inn- og utland.

2


Innleggstid: 05. desember 2020